Despre Noir Studio Videochat

Noir Studio este un studio de videochat, complet diferit si unic fata de ceea ce erai obisnuita, in orasul Constanta.

Noir, aduce ceva fresh si complet diferit in stilul de munca al unui model de videochat. Aceasta diferenta o vei simti inca din primele secunde din momentul in care ne-ai pasit pragul, la sedintele foto/video, la sesiunile de training tinute regulat cu modelele noastre si la atmosfera generala.

Seriozitate


La Noir nu esti privita ca o subalterna. Te primim ca o prietena si o partenera. Facem tot ce ne sta in puteri ca timpul petrecut in studioul nostru sa fie cat mai plin de amintiri frumoase. Lucram impreuna pentru a te ajuta sa ai succes cat mai repede. Echipa noastra de training, are o mare experienta in lumea videochat, atat pe parte de modele online cat si de promoteri si afiliere. Punem mare accent pe prietenie si seriozitate. Ne bazam unii pe altii in munca si efortul depus pentru a castiga cat mai mult.

Experienta


Lucram cu tine pentru a te invata tot ce este nevoie sa stii, te invatam de ce #NOIRGIRLS sunt diferite, avem rabdare si incredere ca alaturi de noi, veniturile tale vor creste imediat, astfel incat sa fii multumita de noi. Echipa noastra a participat la training-uri oferite de cele mai mari site-uri de videochat din domeniu, a schimbat idei, a invatat si a excelat. Acum dorim sa te ajutam si pe tine tot ceea ce noi am acumulat in urma celor 10 ani de experienta in domeniu. Acest lucru este posibil doar daca si tu iti doresti un loc de munca mai bun si fun.

Dorim de la tine, sa vii la timp la program, sa iti respecti cuvantul dat si sa respecti restul persoanelor din jur. Doar asa vom reusii impreuna.

Job Relaxant


In studioul Noir vei intalnii colege prietenoase, o atmosfera relaxanta, dotarii si un ambient menite sa iti puna in evidenta atuurile pentru ca tu sa stralucesti si sa te simti bine. Si daca te simti bine, evident vei castiga si multi bani. Avem gandite special pachete de salarizare astfel incat TU sa fii in avantaj si munca sa iti fie rasplatita pe masura. In plus, sa nu uitam de o discretie totala, pentru a te putea simtii in largul tau atunci cand muncesti ca model de videochat la noi.

Shopping si Petreceri


Munca munca, dar la Noir ne place sa ne mai si distram pentru a mentine o stare de spirit relaxata si creativa. De aceea, pentru ca suntem un studio cool si diferit, ne place sa organizam petreceri surpriza, vacante si zile special dedicate cumparaturilor, asa, ca intre fete :)
Dupa cum observi, incercam sa aducem ceva fresh in Constanta, incercam sa scoatem din monotonie job-ul de model videochat si sa demonstram ca se poate cu mult mai bine.