Despre Videochat – Afla ce inseamna

Afiseaza tot

Despre Videochat – Afla ce inseamna

Despre Videochat Constanta

Ne-am gandit sa facem un articol obiectiv despre videochat si ce prespune acest job, pentru un model care doreste sa aibe succes.

In ziua de azi, foarte putine locuri de munca ofera unei studente un salariu motivant, din care sa isi poata acoperii cheltuielile zilnice, pe cele lunare si sa-i mai ofere si timp pentru studiile in sine. Pot spune ca nu prea exista asa ceva, si daca exista sunt de tip part-time si foarte prost platite. Gresit! Exista posibilitatea sa te angajezi la un studio de videochat si sa incepi sa iti permiti tot ce iti doresti.

Job-ul de model in videochat este o afacere foarte profitabila, cu cat prinzi mai multa experienta in a recunoaste ceea ce vor oamenii si cu cat investesti mai mult timp in prezentarea ta din fata camerei. Stai linistita, pare greu la prima vedere, dar cu o echipa de traineri alaturi de tine, vei avea de la cine sa inveti si la cine sa apelezi oricand ai nevoie de suport si ajutor. Noir Studio asta iti ofera!

La Noir Studio vei invata tehnici si strategii cu ajutorul carora vei reusi sa captezi curiozitatea si atentia privitorului de cealalta parte a monitorului, facandu-i din ce in ce mai curiosi pe cei care doresc sa te cunoasca mai bine, sa petreaca mai mult timp in compania ta online, cheltuind mai multi bani.

Pentru a ajunge la un salariu in medie de 6000 euro pe luna, este nevoie sa fii online, in jur de 7-8 ore pe zi, mai mult sau mai putin, in functie si de celelalte prioritati pe care le mai ai.

Nu vei castiga de la inceput suma asta, va fi nevoie de munca si interes din partea ta, trebuie sa iti inveti lectiile, sa stii unde e nevoie sa iti imbunatatesti aptitudinile si impreuna cu echipa de traineri de la Noir, sa lucrati la perfectionarea acestora.

Din pacate sunt multe exemple negative in mediul online de videochat, modele nearanjate, care nu isi dau silinta sa invete sa se machieze sau intra cu machiaj prost online, modele care intra cu parul nearanjat, sau modele care folosesc aceiasi tinuta zile la rand si se asteapta sa faca multi bani. Nu este chiar asa simplu, daca chiar doresti sa faci multi bani.
Este foarte important sa investesti regulat in garderoba ta pentru mediul online, in stiluri de machiaje, este foarte important sa ai un aspect intretinut si diversificat. Modul in care vei intra online plus modul in care vei tratata clientii de pe site-uri si cum reusesti sa-i fidelizezi, sunt ingrediente importante din reteta unui model de succes.

Vei intalni tot felul de oamenii, online, care mai de care cu fantezii ciudate, sclavi sau pur si simplu oamenii care doar doresc sa vorbeasca cu tine. Studioul nostru de videochat din Constanta, te va instrui si pregati pentru fiecare tip de membru, cum trebuie abordat si fidelizat.

Vrei sa aflii mai multe despre videochat? Contacteaza-ne, fie prin formularul de contact fie sunandu-ne la 0736.694.212.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *