Top 5 sfaturi ca sa nu ai succes ca model videochat

Afiseaza tot

Top 5 sfaturi ca sa nu ai succes ca model videochat

model videochat de succes

Am tot căutat pe internet un astfel de articol, despre cum poți să nu fi un model videochat popular și spre mica mea surprindere nu am găsit așa ceva 🙂 În schimb am găsit multe articole despre ce trebuie să faci ca să reușești în job-ul de videochat.
Dar, nouă la Noir Studio Constanța, ne place să abordăm modalitățile de lucru diferit față de restul. Așa că, primul nostru articol pe blog, este despre cum să faci să nu reușești în cariera ta de model videochat.

Angajează-te ca model videochat pentru că ai auzit că se fac mulți bani cu muncă puțină
Da, corect, în acest job, se pot câștiga de la câteva sute până la câteva mii și mai mult de dolari. Dar asta presupune să depui ceva muncă, efort intelectual și fizic. Trebuie să te documentezi, săptămânal dacă nu chiar zilnic, despre activitatea de videochat, despre tipologiile de membrii, trebuie să cam înveți să joci un mic rol și să-l perfecționezi.
Dar discutăm despre cum să nu fii populară, deci și prin urmare, nu te documenta, doar loghează-te, dă drumu la știri și stai acolo până te sună prietenii sau adormi 🙂

Angajează-te într-un studio cu reguli foarte libertine (sau deloc), fix ca acasă
Succesul se dobândește prin multă muncă depusă. Dar, noi vorbim despre domeniul videochat-ului, deci de ce să nu ne simțim ca acasă? Cea mai bună decizie care o poți lua pentru a avea încasări de minim pe economie sau mai mici, este să te angajezi într-un studio unde poți face absolut tot ce vrei tu, cum vrei tu. Fix ca acasă. Sunt multe astfel de studiouri, unde te poți duce când ai tu chef sau ai puțin timp liber de intrat online sau și mai bine, te duci doar ca să mai stai cu colegele la o bârfă. Totuși, ai grijă, le place să dea multe amenzi/penalizări/etc. din puținii bănuți care ai reușit să-i faci în și mai puținul timp petrecut online.

Nu te pregăti innainte de a intra online
De ce să îți pierzi timpul cu machiaje, sau cu mici repetiții innainte de sesiunea online? Și cu colegele tale cine mai stă de vorba?

Stai pe mobil/facebook/orice alte pagini care nu au legătură cu videochatul, în timpul privatului
Da! Ce ți se pare așa ciudat? Iubi sau prietena cea mai bună sunt mult mai importanți în timpul sesiunii online, decât membrii site-ului. Dacă ies în oraș fără tine sau mai știu eu ce, în timp ce tu trebuie să stai online? În nici un caz!

Nu asculta de sfaturile primite din partea personalului de la studioul în care lucrezi
Sunt studiouri de videochat care chiar își fac treaba și încearcă să își ajute modelele pentru a le crește în încasările lunare și să le țină motivate. Un astfel de studio videochat suntem și noi, Noir Studio. Dar, dacă ne-ai urma sfaturile și ai accepta să lucrăm împreună pentru îmbunătățirea performanțelor tale, ar însemna să devii un model de videochat popular. Și nu acesta îți este scopul. În concluzie, ceartă-te cu personalul studioului, sfidează toate informațiile primite, bârfește-i pe la spate și tot ce îți mai trece prin cap și este contra-productiv activității tale de model. 🙂

Urmând sfaturile de mai sus, garantat nu vei avea succes și nici populară nu vei fi 🙂

Atenție! Sfaturile din articolul prezent, nu trebuie urmate de modelele care doresc să aibă un salariu lunar mai mare decât cel mediu pe economie, care sunt cu capul pe umeri, care știu că nu tot ce zboară se mănâncă și care doresc să ajungă la performanțe satisfăcătoare financiar, din urma cărora să își permită să ducă o viață decentă, fără datorii și liniștită.

1 Comment

  1. Deliuta spune:

    Tine de fiecare in parte de asculta de parerile celor din jur sau pur si simplu invata ce ceste mai bine din fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *